Púderezés

Púderezés

A púder feladata az, hogy megnövelje az alapozó élettartamát, tehát fixál, valamint mattítja a fénylő arcot.

Púderezni lehet púderecsettel, és lehet úgynevezett puffnival. Ecsettel vékonyabb réteget tudok felvinni, púder puffnipuffnival pedig inkább vastagabb púderezést lehet elérni. Ha túl száraz a bőr, vigyázni kell a púder használatával, mert csúnyán tud megtapadni, ha túl sokat teszünk.

por púderLéteznek kőpúderek, porpúderek, színezett púderek. A színezett púderekkel vigyázni kell, mert ha nem a megfelelő árnyalatot választottuk, foltosan tud megtapadni. Inkább ajánlom az úgynevezett transzparens púdereket, melyek általában világosabb színekben kaphatóak, de illeszkedik a bőrünk színéhez bőrszíntől függetlenül, ezáltal biztosan nem lesz foltos

Púder gyöngyAlkalmakra lehet használni bronzosító púdereket, barnító gyöngyöket, melyek finom, ragyogó hatást kölcsönöznek az arcnak, valamint léteznek úgynevezett body shimer-ek, melyeket akár testre is alkalmazhatunk az alkalmibb hatás kedvéért, ezek általában aranyban, vagy ezüstben csillognak, ha úgy esik rá a fény.

Képek forrása: google

A cikkek szerzői jogvédelem alatt állnak! Felhasználásuk kizárólag a tulajdonos hozzájárulásával engedélyezett forrás megjelölésével!

Szólj hozzá! , vagy vissza az oldal tetejére.

Hagyj üzenetet

Powered by WordPress | Best Cell Phone Plans | Thanks to Online Checking Account, High Yield Savings Account and CD Interest Rates