Korrekció

Korrektorozás

A korrektor segítségével bőrhibákat, pattanásokat, pirosságot lehet eltüntetni, a szem alatti fáradt bőrt, a karikákat.

Folyékony korrektort bőrhibákra nem annyira célszerű használni, mert nem fedi el annyira a hibát Korrektor 150x150 Korrekciómint kellene, ilyen esetekben inkább a töményebb stift (rúzs formájú) korrektorokat alkalmazzuk. Fontos, hogy ne válasszunk világosabb korrektort a pattanások eltüntetésére, mert a világos szín kiemel a térben.

Ha a szem alatti karikákat, fáradtságot szeretnénk eltüntetni, használhatunk folyékony, és stift korrektorokat is. A korrektornak mindig 2-3 árnyalattal világosabbnak kell lenni, mint a bőrünk, vagy adott esetben az alapozónk színe. Ez ugye a bőrhibák eltüntetésénél nem érvényesül, csak ha a szem környékét akarjuk kiemelni. Azáltal, hogy világosabb korrektort használunk a szem alatt, és környékén, kiemeljükkorrektor3 200x300 Korrekció a szemet, nyitottabb lesz a tekintet, üdébbnek fog hatni, nem lesz fáradt. Korrektort a szemre, illetve a szem környékére szoktuk tenni.

Vigyázni kell, ha túl szürkés, kékes a szem alatt, túlfáradt, akkor bőrszínünktől függetlenül, nem szabad rózsás korrektort használni, mert még jobban kiemelem azt, hogy fáradt a szem, ugyanis rózsás szín hatására még jobban szürkének hat majd a szem alatti rész. Ilyenkor sárgás korrektort kell választani, és csak egy picivel legyen világosabb, mint a bőr, vagy az alapozó színe.

korrektorokHa a szemünk alatt püffedt, duzzadt, ne tegyünk világosabb korrektort, mert ugye, mint az előbb említettem, a világos kiemel a térben, tehát sajnos még jobban kiemelem azt, amit el szeretnék tüntetni. Ilyenkor elég, ha alapozóval elfedem,vagy a bőrünk színével megegyező színű korrektorral.

A korrektort lehet használni csak magában is, vagy alapozás előtt, vagy alapozás után.

Képek forrása: google

A cikkek szerzői jogvédelem alatt állnak! Felhasználásuk kizárólag a tulajdonos hozzájárulásával engedélyezett forrás megjelölésével!

Szólj hozzá! , vagy vissza az oldal tetejére.

Hagyj üzenetet

Powered by WordPress | Best Cell Phone Plans | Thanks to Online Checking Account, High Yield Savings Account and CD Interest Rates