Szemöldöktetoválás

Ha elégedetlen vagy a szemöldököd formájával, vagy túl hiányos, vékony, halvány, esetleg unod a mindennapos rajzolgatást, keress bizalommal!

14 év sminkes szakmában eltöltött idő után a szemöldökök rabjaként, most már nem csak porokkal rajzolgatom a vendégeimnek a szemöldököket, hanem tartós megoldást is kínálok :) Manuális kézi technikával az egyik legtermészetesebb hatást tudjuk elérni a szemöldöktetoválások terén.

Jelenleg a microshading (manualshading) eljárás az, ami hozzám a legközelebb áll. Ezzel a technikával lágy púderes hatást érhetünk el, melyet igényeidhez igazodva el tudunk készíteni nagyon lágyan, természetesen is, de ha a merészebb formákat kedveled, akár erősebben, kontúrosabban is. Nem kelt rajzolt hatást a régi tetoválásokkal ellentétben, a teteje és az eleje elhalványodik, azaz ombre hatású. Nem kell attól tartanod, hogy merev kocka lesz az eleje, vagy hogy matricaként fog éktelenkedni a homlokodon :)  Nagyon szeretem pontosan megtervezni az arcokhoz illő formát, a szemformákhoz igazítva, mindig egyeztetve a vendég igényeivel, az arc adottságait is figyelembe véve.

ÁLTALÁNOS INFORMÁCIÓK:

- A microshading tetoválások élettartama 1,5-2 év. A tartósságot befolyásolja az adott bőr típusa, színe, a hajszín (a világosabb hajszínhez választott pigmentek hamarabb kikopnak), az utóápolás betartása, illetve az Uv védelem betartása.
- 2 év után a tetoválás nem tűnik el nyomtalanul egyik napról a másikra, ezt követően jön a “kopási idő”, ami akár további 2-4 év lehet. Ezért van szükség a kozmetikai tetoválások frissítésére adott időközönként. A frissítésekre (kopások és elszíneződések korrekciójára) mindig 1-3 éven belül szükség van! Ezt mindig adott technika és a választott pigment színe határozza meg.
- A szemöldöktetoválás elkészítése általában 2 alkalomból áll. Az első alkalommal megtervezzük a formát pontos mérések alapján, kiválasztjuk a megfelelő színű pigmentet, technikát, majd elkészítem a tetoválást. Ez körülbelül 3 órát vesz igénybe. Majd 1-3 hónapon belül találkozunk egy korrekcióra, mely során megnézzük, hogy reagált a kezelés során a pigment a bőrben, és az esetleges kopásokat, apró hiányokat korrigáljuk. Ennek időtartama 1 óra.
- Az eljárás csak minimális fájdalommal/kellemetlenséggel jár, köszönhetően az erre a célra kifejlesztett krémeknek.
- Minden szemöldöktetoválás során új, akkor bontott steril tűk kerülnek felhasználásra.
- A pigmentek melyekkel dolgozom prémium minőségű allergia mentes svájci termékek, melyek nem okoznak irritációt/allergiát!

Mikor tudom elkészíteni a szemöldöktetoválásod?

- Jelenleg korrekciós szemöldöktetoválást még nem vállalok, így egyelőre akkor tudsz hozzám bejelentkezni, ha még nincs és nem is volt szemöldöktetoválásod!
- Ha nincsenek komoly egészségügyi problémáid (pl: daganatos megbetegedés, fertőző betegség)
- Ha nem vagy kismama, és nem szoptatsz
- Zsírosabb, tág pórusú bőrből hamarabb kopnak ki a pigmentek, és szürkülésre van esély, de nem kizáró ok a tetoválás elkészítésénél.
- Ha anyajegy van a tetoválandó felületen, azt a részt ki kell hagynom, nem tetoválhatok rá. Ez esetben előfordulhat, hogy egy pici hiány marad a tetoválásban az anyajegy körül.
- Az extrém Uv sugárzás a sminktetoválások legnagyobb ellenfele, ezt időpont foglalásnál kérlek vedd figyelembe! (Pl. nyaralás után érdemes)

ÁRAK: (Jelenleg kedvezményes bevezető áron tudod igénybe venni a szolgáltatást!)

- Microshading (púderes) szemöldöktetoválás: 45.000ft (tartalmazza a korrekció árát is, 1-3 hónapon belül! ezt követően frissítésnek minősül!)
- Microshading (púderes) szemöldöktetoválás frissítés (1,5-2 éven belül) : az aktuális teljes ár 50%a. (Itt egy alkalom elegendő, nincs szükség korrekcióra. Ajánlott időintervallumot túllépve teljes ár kerül felszámolásra! )
- Microshading (púderes) szemöldöktetoválás plusz korrekciós alkalmak: 10.000ft

Időpont foglaláshoz 15.000ft foglaló befizetése szükséges.

Ha elhatároztad magad, hogy szeretnél tartós szemöldököt, és tetováltatni szeretnél, keress bizalommal! További információkat a szemöldöktetoválással kapcsolatban e-mailen tudok neked küldeni, az után is el tudod dönteni, szeretnél e belevágni :) Információk/ bejelentkezés: reti.dora@divatsmink.hu

Munkáim:

(A képek közvetlen tetoválás után készültek. Innen is látszik, hogy nem okoz erős bőrpírt, azonnal utcaképes az arc :) A szemöldöktetoválás színe ilyenkor még erős, a forma picit karakteresebb és merevebb. A szín a gyógyulás után 30-40%-al világosabb lesz, és előjön a szép természetes poros hatás!)

Púderes szemöldöktetoválás 01 300x300 Szemöldöktetoválás Microblading szálas púderes szemöldöktetoválás 300x300 Szemöldöktetoválás

soft powder szemöldöktetoválás 300x300 Szemöldöktetoválás Púderes szemöldöktetoválás1 300x300 Szemöldöktetoválás

soft powder szemöldöktetoválás 2 300x300 Szemöldöktetoválás Természetes szemöldöktetoválás 300x300 Szemöldöktetoválás

PhotoGrid 1561642494184 300x300 Szemöldöktetoválás púderes szemöldöktetoválás3 300x300 Szemöldöktetoválás

soft powder szemöldöktetoválás 3 300x300 Szemöldöktetoválás púderes szemöldöktetoválás4 300x300 Szemöldöktetoválás


Powered by WordPress | Best Cell Phone Plans | Thanks to Online Checking Account, High Yield Savings Account and CD Interest Rates