Szemöldöktetoválás

Ha elégedetlen vagy a szemöldököd formájával, vagy túl hiányos, vékony, halvány, esetleg unod a mindennapos rajzolgatást, keress bizalommal!

14 év sminkes szakmában eltöltött idő után a szemöldökök rabjaként, most már nem csak porokkal rajzolgatom a vendégeimnek a szemöldököket, hanem tartós megoldást is kínálok :) Manuális kézi technikával az egyik legtermészetesebb hatást tudjuk elérni a szemöldöktetoválások terén.

Jelenleg a microshading (manualshading) eljárás az, ami hozzám a legközelebb áll. Ezzel a technikával lágy púderes hatást érhetünk el, melyet igényeidhez igazodva el tudunk készíteni nagyon lágyan, természetesen is, de ha a merészebb formákat kedveled, akár erősebben, kontúrosabban is. Nem kelt rajzolt hatást a régi tetoválásokkal ellentétben, a teteje és az eleje elhalványodik, azaz ombre hatású. Nem kell attól tartanod, hogy merev kocka lesz az eleje, vagy hogy matricaként fog éktelenkedni a homlokodon :)  Nagyon szeretem pontosan megtervezni az arcokhoz illő formát, a szemformákhoz igazítva, mindig egyeztetve a vendég igényeivel, az arc adottságait is figyelembe véve.

Mi is a microshading pontosan? IDE kattintva olvashatsz róla bővebben.

ÁLTALÁNOS INFORMÁCIÓK:

- A microshading tetoválások élettartama 1,5-2 év. A tartósságot befolyásolja az adott bőr típusa, színe, a hajszín (a világosabb hajszínhez választott pigmentek hamarabb kikopnak), az utóápolás betartása, illetve az Uv védelem betartása.
- 2 év után a tetoválás nem tűnik el nyomtalanul egyik napról a másikra, ezt követően jön a “kopási idő”, ami akár további 2-4 év lehet. Ezért van szükség a kozmetikai tetoválások frissítésére adott időközönként. A frissítésekre (kopások és elszíneződések korrekciójára) mindig 1-3 éven belül szükség van! Ezt mindig adott technika és a választott pigment színe határozza meg.
- A szemöldöktetoválás elkészítése általában 2 alkalomból áll. Az első alkalommal megtervezzük a formát pontos mérések alapján, kiválasztjuk a megfelelő színű pigmentet, technikát, majd elkészítem a tetoválást. Ez körülbelül 3 órát vesz igénybe. Majd 1-3 hónapon belül találkozunk egy korrekcióra, mely során megnézzük, hogy reagált a kezelés során a pigment a bőrben, és az esetleges kopásokat, apró hiányokat korrigáljuk. Ennek időtartama 1,5 óra.
- Az eljárás csak minimális fájdalommal/kellemetlenséggel jár, köszönhetően az erre a célra kifejlesztett krémeknek.
- Minden szemöldöktetoválás során új, akkor bontott steril tűk kerülnek felhasználásra.
- A pigmentek melyekkel dolgozom prémium minőségű allergia mentes svájci termékek, melyek nem okoznak irritációt/allergiát!

Mikor tudom elkészíteni a szemöldöktetoválásod?

- Jelenleg korrekciós szemöldöktetoválást még nem vállalok, így egyelőre akkor tudsz hozzám bejelentkezni, ha még nincs és nem is volt szemöldöktetoválásod! (Kivételes esetekben, ha a kopás megengedi, és biztonsággal e tudom készíteni a tetoválást, elvállalom.)
- Ha nincsenek komoly egészségügyi problémáid (pl: daganatos megbetegedés, fertőző betegség)
- Ha nem vagy kismama, és nem szoptatsz
- Zsírosabb, tág pórusú bőrből hamarabb kopnak ki a pigmentek, és szürkülésre van esély, de nem kizáró ok a tetoválás elkészítésénél.
- Ha anyajegy van a tetoválandó felületen, azt a részt ki kell hagynom, nem tetoválhatok rá. Ez esetben előfordulhat, hogy egy pici hiány marad a tetoválásban az anyajegy körül.
- Az extrém Uv sugárzás a sminktetoválások legnagyobb ellenfele, ezt időpont foglalásnál kérlek vedd figyelembe! (Pl. nyaralás után érdemes)

ÁRAK: (Jelenleg kedvezményes bevezető áron tudod igénybe venni a szolgáltatást!)

- Microshading (púderes) szemöldöktetoválás: 45.000ft (tartalmazza a korrekció árát is, 1-3 hónapon belül! ezt követően frissítésnek minősül!)
- Microshading (púderes) szemöldöktetoválás frissítés (1,5-2 éven belül) : az aktuális teljes ár 70%a. (Itt egy alkalom elegendő, nincs szükség korrekcióra. Ajánlott időintervallumot túllépve teljes ár kerül felszámolásra! )
- Microshading (púderes) szemöldöktetoválás plusz korrekciós alkalmak: 10.000ft
- Más által készített tetoválás korrekciója: 55.000ft
( NEM MINDEN ESETBEN TUDOM ELKÉSZÍTENI! Függ a formától, színtől és a kopás mértékétől)
- Konzultáció: 5.000ft  ( a konzultáció alkalmával egy látványtervet készítünk, hogy körülbelül mire számíthatsz a tetoválás formáját, és színét illetően)

Időpont foglaláshoz 15.000ft foglaló befizetése szükséges.

Ha elhatároztad magad, hogy szeretnél tartós szemöldököt, és tetováltatni szeretnél, keress bizalommal! További információkat a szemöldöktetoválással kapcsolatban e-mailen tudok neked küldeni, az után is el tudod dönteni, szeretnél e belevágni :) Információk/ bejelentkezés: reti.dora@divatsmink.hu

Munkáim:

(A képek közvetlen tetoválás után készültek. Innen is látszik, hogy nem okoz erős bőrpírt, azonnal utcaképes az arc :) A szemöldöktetoválás színe ilyenkor még erős, a forma picit karakteresebb és merevebb. A szín a gyógyulás után 30-40%-al világosabb lesz, és előjön a szép természetes poros hatás!)

További munkáim IDE kattintva találod!

Púderes szemöldöktetoválás 01 300x300 Szemöldöktetoválás Microblading szálas púderes szemöldöktetoválás 300x300 Szemöldöktetoválás

soft powder szemöldöktetoválás 300x300 Szemöldöktetoválás Púderes szemöldöktetoválás1 300x300 Szemöldöktetoválás

soft powder szemöldöktetoválás 2 300x300 Szemöldöktetoválás Természetes szemöldöktetoválás 300x300 Szemöldöktetoválás

PhotoGrid 1561642494184 300x300 Szemöldöktetoválás púderes szemöldöktetoválás3 300x300 Szemöldöktetoválás

soft powder szemöldöktetoválás 3 300x300 Szemöldöktetoválás púderes szemöldöktetoválás4 300x300 Szemöldöktetoválás

púderes ombre szemöldöktetoválás 300x300 Szemöldöktetoválás púderes szemöldöktetoválás5 300x300 Szemöldöktetoválás


Powered by WordPress | Best Cell Phone Plans | Thanks to Online Checking Account, High Yield Savings Account and CD Interest Rates