Púderes természetes hatású szemöldöktetoválás

Amit a microshading (púderes hatású manuális technika) tetoválásról tudni érdemes
Valamint általános információk :

Hair Stroked Round Needles for Eyebrow Tattoo Manual Microblading Pen Semi Permanent Makeup Fog Pen Needle Pack of 50 pcs 3R 0 0 300x252 Púderes természetes hatású szemöldöktetoválás- Nem géppel, hanem egy kézi “toll” eszközzel készül a tetoválás. A tetováló maga mozgatja a tollat, fokozatosan, aprólékosan ütögeti a pigmentet a bőrbe.
- A mai modern sminktetoválások, nem szólnak örökre! Ez valakinek tetszik, valakinek nem 1f642 Púderes természetes hatású szemöldöktetoválás:) Szerintem nagyon jó, hogy van lehetőség változtatni a tetoválás színén, formáján, ha változik az ízlésünk.
- A szemöldök tetoválások élettartama technikától és a pigment színétől (bőrtípustól) függően 1-3 év. Ez a pigment barna színére vonatkozik. Ezután még elszíneződve kopik a bőrből további 2-4 évig. Ezért érdemes a szemöldöktetoválásokat 1-3 évente frissíteni, hogy a színe is szép maradjon.
- A korrekciós alkalom elengedhetetlen a tökéletes eredmény érdekében. Minden bőrtípus, immunrendszer más. Befolyásolja a pigment megtapadást. Ekkor javítjuk az esetleges kopásokat, festék kilökődést, és minimálisan van lehetőség a formán és a tetoválás színén is módosítani. Az első alkalomhoz képest minumum 1 hónapnak el kell telnie, de 3 hónapon belül szükséges a korrekció!
- A microshading eljárással természetes púderes hatást tudunk elérni. Ha a merevebb, erősebb, kontúrosabb formákat kedveled, akkor nem biztos, hogy ez a technika a számodra legmegfelelőbb.
- Ha visszafogottabb, sminkeltebb poros hatású szemöldököt szeretnél, akkor számodra tökéletes választás.
-
Minden szemöldöktetoválást védeni kell a napfénytől ÖRÖKRE! Csak fényvédővel lehet napozni, különben elszíneződik a szemöldök (kékül, szürkül!)
- A sminktetoválásokat manapság már könnyen el lehet távolítani. Nem csak lézerrel, de léteznek kioldásos kíméletesebb eljárások is.
- Mennyire fáj ez a fajta eljárás? Ez egyéni érzékenység függvénye 1f642 Púderes természetes hatású szemöldöktetoválás:)Van aki azt mondja rosszabbra számított, és meg se kottyan neki, van aki érzékenyebb a fájdalomra. Én az eljárás során végig arra törekszem, hogy neked minél kellemesebb legyen a beavatkozás.
- A tetoválás után azonnal “utcaképes” az arc. Általában nem kell azzal számolni, hogy extrém módon kivörösödik, vagy megduzzad a terület. Arra érzékenyeknél természetesen előfordulhat, de nem jellemző.

Hagyj üzenetet

Powered by WordPress | Best Cell Phone Plans | Thanks to Online Checking Account, High Yield Savings Account and CD Interest Rates