Nyári sminktanfolyamok a sminkiskolában

Nyári sminktanfolyamok a sminkiskolában

Idén nyáron is rengeteg mindennel készülök a sminkes szakma iránt érdeklődőknek, illetve azoknak, aki már a szakmában dolgoznak, és szeretnék magukat továbbképezni.
sminkiskola, sminktanfolyam, sminkoktatás, sminkworkshop, sminkszakkör, Folyamatosan indulnak a kezdő 60 órás kiscsoportos sminktanfolyamok, ahol elsajátíthatod a sminkes szakma alapjait, a natúr sminktől kezdve a a füstös szemen át a  mélyítővonalas sminkekig mindent, amivel már egy biztos alapot kapsz, és el tudsz indulni a saját utadon a sminkesek világában.
Lehetőség van fantázia tanfolyamot végezni, ahol megtanulhatod a mélyítővonal tökéletes technikáját, a nagy satírokat, a soros műszempilla ragasztás tökéletesítését, kristályok és csillám használatát, tökéletesítheted meglévő tudásod, és fejlesztheted kreativitásod.
A sminkszakkör keretén belül ha már biztosabb a kezed, az extrémebb sminkek és bonyolultabb vonalvezetések világába kalauzollak, akár megvalósíthatjuk saját ötleteid, vagy egy neked tetsző sminkfotót elkészítünk, melyet nem vagy biztos benne, hogy kell megcsinálni. Itt csak a képzeleted szabhat határokat. A kacskaringós vonalaktól kezdve a nyújtott vagy teli homlokos nagy sminkekig bármibe betekintést nyerhetsz. A sminkszakkörön arra is lehetőség van, ha még nem vagy biztos magadban, hogy gyakorolj, továbbfejlődj. Itt bármilyen hiányosságodat pótolni tudjuk, illetve minden kérdésedre választ kaphatsz, legyen az egy hétköznapi smink, vagy egy nehezebb forma.

A sminkbemutatón meglesheted én hogyan készítek el bizonyos sminkeket. Minden bemutató más más témával várlak, lehet egy füstös szem, fantázia smink, alkalmi smink stb. Hasznos tanácsokkal látlak el, bármilyen kérdésedre választ kaphatsz.
A smink workshopon intenzíven foglalkozunk egy adott témával, melynek segítségével fény derülhet azokra a hiányosságokra, amik miatt esetleg a sminkedet nem érezted tökéletesnek. Új technikákat tanulhatsz,  magabiztosabbá válhatsz. Sok-sok téma vár rád a szemformáktól kezdve a furcsa anyaghasználaton át a versenysminkek világáig.


Bővebb információt a képzésekről és a tanfolyamok indulásánai időpontjairól megtalálsz a sminktanfolyamok és a továbbképzések menüpontban, illetve  bármilyen további kérdéseddel kapcsolatban keress bizalommal a reti.dora@divatsminkes.hu mail címen. Várok szeretettel mindenkit a sminkiskolába :) Réti Dóri

Hagyj üzenetet

Powered by WordPress | Best Cell Phone Plans | Thanks to Online Checking Account, High Yield Savings Account and CD Interest Rates