Sminkes továbbképzések

Sminkes továbbképzések indulnak végzett sminkeseknek, kozmetikusoknak akik már rendelkeznek némi tudással, de szeretnék magukat továbbképezni.

Továbbképzés sminkeseknek, kozmetikusoknak:

Nyáron van lehetőség már végzett sminkeseknek, kozmetikusoknak akár csak  1-1 alkalommal jönni sminket tanulni, továbbfejleszteni a meglévő tudást :). Lehet tanulni bármit, ami érdekel, legyen az menyasszonyi smink, alkalmi smink, ceruza vagy krémes alap, aqua technika, fantázia smink, vagy egy sima nappali smink, bármi. Amit szeretnél, azt mutatom. Ha bizonytalan vagy, vagy csak szeretnél fejlődni, gyere el az időpontok valamelyikére.

Választható szabad időpontok:

Csütörtök 11:30-15-:30-ig (20.000 ft, modellek és anyaghasználat az árban)
- Június 7, 14, 21 és 28-a
- Július 5 és 12-e

Csütörtök 17:00-20:00-ig: (15.000 ft, modellek és anyaghasználat az árban)
- Június 14, 21 és 28-a
- Július 5, 12 és 19-e

Jelentkezni, érdeklődni a reti.dora@divatsmink.hu mail címen, vagy a 70-318-7521-es telefonszámon lehet.

Aqua technika tanfolyam

aqua technikaSpeciális technika, melynek köszönhetően igazán élénk színek érhetőek el, és aprólékos formákat hozhatunk létre. Készíthetünk vele igazán látványos fantázia sminkeket, de a mindennapok során is beilleszthetjük vendégeink egyszerűbb alkalmi sminkjeinek elkészítéséhez is. Igazán tartós, precíz satírok készíthetőek ennek a technikának és anyagnak köszönhetően. A képzés elvégzéséhez alap sminktudás szükséges, tehát már végzett sminkeseknek illetve kozmetikusoknak ajánlott.  18 órás okleveles képzés hetente 1×3 órában, összesen 6 alkalom.

1.Új induló csoport: 1. alkalom: még nincs fix időpont!

Igény esetén indul, ha érdekel kérlek jelezd a reti.dora@divatsmink.hu mail címen!

Fantáziasmink tanfolyam

Fantázia sminkAz oktatáson azok a tanulók vehetnek részt, akik nálam a 60 órás tanfolyamot sikeresen elvégezték, illetve azok, akik már tanultak máshol, és rendelkeznek alap tudással.. A 18 órás tanfolyam sikeres elvégzése esetén egy külön oklevél jár.

Tanfolyam időtartama 18 óra (1 alkalom 3 óra, így összesen 6 alkalom)

1.Új induló csoport: 1. alkalom: még nincs fix időpont!

Igény esetén indul, ha érdekel kérlek jelezd a reti.dora@divatsmink.hu mail címen!


Sminkszakkör

Fantázia smink _ Sminkes Réti DóraEzen a képzésen lehetőséged van új technikákat tanulni, eszme cserélni, ha nem vagy biztos a tudásodban választ kaphatsz kérdéseidre. Ha szeretnél fejlődni, gyakorolni, vagy csak kicsit alkotni, kérdésed van különböző sminkekkel és technikákkal kapcsolatban, legyen az ceruza technika, vagy krémes alap. és szeretnéd az idődet kellemesen és hasznosan eltölteni, akkor itt a helyed :) A csoport szokás szerint 4 fővel indul. Az anyagokat és a modelleket én biztosítom. A szakkör végén oklevél jár :) A szakkörön jelenleg sminkelni tanulók,kozmetikusok vagy már végzett sminkesek vehetnek részt, tehát némi alaptudás szükséges.

1.Új induló csoport: 1. alkalom: még nincs fix időpont!

Igény esetén indul, ha érdekel kérlek jelezd a reti.dora@divatsmink.hu mail címen!

Sminkbemutató

Füstös szemSminkesek, kozmetikusok, szakmai iránt érdeklődők, otthon sminkelők, magukat szépíteni kedvelők! :)
A sminkbemutató alkalmával megfigyelheted én hogyan alkalmazok bizonyos technikákat, elleshetsz különböző praktikákat, fortélyokat, amiket munkád során alkalmazni tudsz, illetve finomíthatod meglévő tudásodat! Választ kaphatsz kérdéseidre. A következő bemutatón a szemformák lesz a téma :) KÜLÖNLEGESSÉG! Gali Renátával közös bemutatót tartunk, két smink kerül elkészítésre!

Sminkbemutató időpontja:
2018 Május 25-e
péntek 10:00-13:00-ig.

Részvételi díj: 10.000ft / alkalom

A bemutató minimum 6 fő jelentkezése esetén kerül megtartásra. Maximum létszám 15 fő.

Várom a lelkes érdeklődőket :)

Magánórák (1 fős)

sminktanfolyam, sminkiskola, magánóra- Ajánlott kozmetikusoknak, már végzett sminkeseknek, akik szeretnék magukat továbbfejleszteni

- Saját időbeosztással, személyre szabottan, egyéni igényekhez igazodva

- Akár versenyfelkészülés céljából is

- Adott alkalommal csak veled foglalkozom. Egy alaklom minimum 2 óra maximum 4.

Smink workshop

2017 November 24-én pénteken megrendezésre kerül a következő smink workshop. Ezen a napon intenzíven, hosszabb ideig boncolgatunk egy témát, választ kaphatsz kérdéseidre, fény derülhet az esetleges hiányosságaidra, melyeket hamar orvosolni tudsz majd. Hasznos tanácsokkal látlak el, melyek hozzásegítenek ahhoz, hogy munkád még tökéletesebb legyen, magabiztosabb legyél. KÜLÖNLEGESSÉG! Ezúttal nem egyedül várlak a sminkbemutatón és workshopon! Gali Renáta kolléganőmmel közösen mutatunk be 2 különböző technikájú ALKALMI sminket az érdeklődőknek!

alkalmi sminkA következő workshop témája: A SZEMFORMÁK
A workshopon hasznos tanácsokat kaphatsz, hogy készül a tartós menyasszonyi smink, mire kell odafigyelned nem csak a próba smink, a menyasszonyi smink során, hanem az előkészületeknél is. A workshop első felében bemutató formájában elkészítünk egy báli/farsangii sminket.  A bemutató után a tanulóknak lesz lehetősége alkalmazni a látottakat gyakorlatban is.
A csoport a hatékony fejlődés érdekében max. 5 fővel fut. A modelleket és az anyagokat én biztosítom, a tanulóknak csak ecsetkészletet kell hozni :)
A tanfolyamon részt vehetnek kozmetikusok, sminkesek, sminkes tanulók, bármilyen sminkes múlttal rendelkezők.

Workshop ideje: 2018 Április 27-e péntek 10:00-16:00-ig
Tanfolyam díja: 25.000ft/fő

Intenzív 2 napos továbbképzés

Intenzív sminkes továbbképzésAjánlott olyan kozmetikusoknak, sminkeseknek, akik gyorsan szeretnék magukat továbbfejleszteni, szeretnének új technikákat tanulni, bővíteni a meglévő tudásukat legyen szó alapsminkekről vagy akár extrém fantázia sminkekről. A továbbképzés 2 napos, ahol minden nap 6 órában tökéletesítjük a meglévő tudásod. Összesen 12 órás okleveles képzés.

Új  csoport ideje: Egyelőre nem várható!

További részletekkel kérdésekkel kapcsolatban keress meg a 70-318-7521-es telefonszámon, vagy a reti.dora@divatsmink.hu mail címen!

Powered by WordPress | Best Cell Phone Plans | Thanks to Online Checking Account, High Yield Savings Account and CD Interest Rates