2. hétvégi smink workshop: menyasszonyi smink

2. hétvégi smink workshop: menyasszonyi smink

November 8-án szombaton megrendezésre kerül az második smink workshop. Ezen a napon intenzíven, hosszabb ideig boncolgatunk egy témát, választ kaphatsz kérdéseidre, fény derülhet az esetleges hiányosságaidra, melyeket hamar orvosolni tudsz majd. Hasznos tanácsokkal látlak el, melyek hozzásegítenek ahhoz, hogy munkád még tökéletesebb legyen, magabiztosabb legyél.

alkalmi sminkA következő workshop témája: Menyasszonyi smink
A menyasszonyi smink minden sminkes munkája során, az egyik legfontosabb smink. Minden menyasszony szeretne élete nagy napján a legszebb lenni. Ehhez elengedhetetlen a profi tartós smink, mely passzol az ara személyiségéhez, és melyben jól érzi magát. A workshopon hasznos tanácsokat kaphatsz, hogy hogyan érdemes elkészíteni az esküvői sminket, mire érdemes figyelni, hogyan hozhatod ki menyasszonyodból a legszebb énjét.
A csoport a hatékony fejlődés érdekében max 4 fővel fut. A modelleket és az anyagokat én biztosítom, a tanulóknak csak ecsetkészletet kell hozni :)
A tanfolyamon részt vehetnek kozmetikusok, sminkesek, sminkes tanulók, bármilyen sminkes múlttal rendelkezők.

Workshop ideje: November 8-a szombat 10:00-14:00-ig
Tanfolyam díja: 20.000ft/fő
BETELT!

Hagyj üzenetet

Powered by WordPress | Best Cell Phone Plans | Thanks to Online Checking Account, High Yield Savings Account and CD Interest Rates