Jótékonysági sminkelés a mellrákos betegekért!

Jótékonysági sminkelés a mellrákos betegekért!

Smink a mellrákértPár hete Dévényi Kathy megkeresett telefonon, és elmondta, mire készül október 4-én. Jótékonysági sminkelést szervez a mellrákos betegekért, a sminkekből befolyt összeget az Onkológiai Intézet kapja. Felkért, hogy erősítsem a sminkes csapatot. Nem volt kérdés, hogy igent mondok. Édesanyámnak 13 évvel ezelőtt mellrákja volt, majd sajnos tavaly elveszítettem csontrákban. Egyértelmű volt számomra, hogy szeretnék részt venni a kezdeményezésben. Ha szeretnél te is segíteni, gyere el szombaton a Trafikba, és szépülj velünk egy gyors 15 perces natúr sminkkel. Velem 11:00-13:00-ig találkozhatsz, de kollégáim este 19:00-ig várnak. A smink ingyenes, a jótékony célra való adakozás mértékét rád bízzuk.

A jótékonysági sminkelés részleteit itt találod:

(forrás: neszeszer blog)

Have a nice day!” – sminkkel a betegekért
2014. október 4. szombat 11.00 – 19.00 – Trafiq Bár

A Nesze!szer nem felejti, hogy október a mellrák hónapja. Minden évben beszámolunk a rendezvényekről, sétákról és arról, ti hogyan figyeljetek jobban magatokra. Most kapcsolódtunk mi is egy igen szimpatikus kezdeményezéshez. Dévényi Kathy sminkes indította és abszolút testhezálló kedves Nesze olvasó, ha te is jótékonykodni szeretnél. A Trafique adja a helyszínt az akcióhoz, ahol szombaton kerül megrendezésre a “Have a nice day!” program. A lényege, hogy az ország legkiválóbb sminkesei egész nap gyönyörűbbnél gyönyörűbb arcot varázsolnak annak, aki arra jár és némi adományt is ad. Ha aznap randid lesz, vagy maradnál bulizni, esetleg csak fontos számodra, hogy milyen vagy egy profi make up-pal, ne habozzál, gyere, szépülj és segít. Az Országos Onkológiai Intézet kapja meg az adományokat, melyekből a betegek napjait próbáljuk majd meg könnyebbé tenni, például, hogy ne kelljen órákat várni egy szabad gurulós infúziós állványra, vagy legyen pléd, ha valaki fázik és használható vérnyomásmérő. Innen, az egészséges világból ez apróságnak tűnik, ám betegként ez óriási segítség lehet.

Este is folytatódik a rendezvény, rózsaszín karszalagot kap az, aki megváltja a 2000 forintos belépőt, sőt, a helyszínen felvilágosító beszélgetés is lesz. A lényeg, hogy már délelőtt tizenegytől jöhettek, mi ott leszünk. Legyél szép és érezd jól magad!

A rendezvény időpontja: 2014. október 4. szombat 11.00 – 19.00 óra között
Helyszínünk: Trafiq Bár 1051 Budapest, Hercegprímás utca 18. (Bazilikánál)

Hagyj üzenetet

Powered by WordPress | Best Cell Phone Plans | Thanks to Online Checking Account, High Yield Savings Account and CD Interest Rates