ONLINE SMINKVERSENY KEZDŐ SMINKESEKNEK!

ONLINE SMINKVERSENY KEZDŐ SMINKESEKNEK!

sminkversenyNevezési feltételek:

- A versenyen jelenleg sminkesnek tanuló, vagy már végzett, de még kezdő sminkesek vehetnek részt. Ha szárnyaidat bontogató, lelkes sminkes palánta vagy, ez a verseny neked szól :)
- a versenyen nem vehetnek részt olyan sminkesek, akik már értek el dobogós helyezést sminkversenyen.

Versenykiírás:

- a versenyre 2 smink beküldésével lehet nevezni. Egy ALKALMI SMINK, és egy szabadon választott témában elkészített FANTÁZIA SMINK.
- mind 2 sminkről készíts nyitott és csukott szemes képet is.
- a fotók minősége nem kell, hogy profi legyen, elkészítheted te magad otthon is, csak jól látható legyen rajta a munkád.
- kép manipuláció , retusálás használata tilos.
- a sminkek elkészítésénél minden nemű díszítő elem használata megengedett. Klisé használata tilos!

Beküldési határidő:

- a képeket február 8-áig küldd el a reti.dora@divatsmink.hu mail címre. A képek mellé kérlek írj magadról, mióta sminkelsz, miért választottad ezt a szakmát, mik az álmaid, mi inspirált a fantázia smink elkészítésénél, bármi, ami által kicsit jobban megismerhetlek :)

Nyeremény:

- az első, második és harmadik helyezett nyer nálam (Réti Dóránál www.divatsminkes.hu) egy csoportos 1 alkalmas (3 órás) továbbképzést.
- az első helyezett mindemellett nyer egy profi smink fotózást ( profi portfólió fotók 1 sminkről) Gelner Lóránd Renzo fotósnál.
(www.renzo.hu)

A nyerteseket én és Renzo Photography fogjuk kiválasztani.

Ha szeretnél jelentkezni a versenyre, nincs más dolgod mint február 8-áig a reti.dora@divatsmink.hu mail címre elküldeni a versenymunkáid (1 alkalmi és egy fantázia smink nyitott és csukott szemes képe), a bemutatkozásod, valamint lájkolni és megosztani a versenyfelhívást! Majd kommentben elküldeni a neveztem szót! Ezt facebook oldalamon teheted meg IDE KATTINTVA!

Mindenkinek jó alkotást, és sok sikert.

A beérkezett pályamunkákat folyamatosan közzéteszem az oldalon!

Hagyj üzenetet

Powered by WordPress | Best Cell Phone Plans | Thanks to Online Checking Account, High Yield Savings Account and CD Interest Rates