Nemzetközi sminkverseny!

Szavazz!

Nemzetközi sminkverseny!

Verseny sminkFaceup néven indult nemzetközi sminkverseny, melynek keretein belül 3 versenyszámban lehetett nevezni: Női fashion, Pin-up, A Te hősöd. Én a Női fashion kategóriát választottam. Fotóval kellett pályázni, ahol nézik a modell natúr arcát, nyitott, csukott szemes portrét, a ruhát, frizuráz, összhangot. A fotókat retusálás nélkül kellett beküldeni, így mindenki a valós tudását mutathatta meg. Várhatóan hirdetnek magyarországi, és nemzetközi nyertest is. Szakmai zsűri valamint a közönség dönt a legjobbak sorsáról. A mai nappal, november 1-ével elindult a közönségszavazás, melynek díja 1000 Euró.  Az 1. forduló 23-áig, és ha munkám bejut a  2. fordulóba, ott 23-30 ig lehet voksolni. A 2. fordulóban a szavazatok 0-ról indulnak, és a 2. forduló abszólút győztese nyeri az 1000 Eurót. Szeretnék minden kedves látogatómat megkérni, ha van 1 perce, és munkám elnyerte tetszését szavazzon a beküldött sminkemre :)

SZAVAZNI IDE KATTINTVA LEHET.(Naponta akár többször is)

1-5-ig adhatók a pontszámok, regisztráció nem szükséges a voksoláshoz. Előre is nagyon köszönöm a segítségeteket!

Ezúton is szeretném megköszönni a stábnak, akik nélkül ez a pályamunka nem jött volna létre! Modellemnek, Szakács Viviennek, aki már 2-szer hozzá segített ahhoz, hogy a dobogó legfelső fokára állhassak; Vadon Zolinak, aki frizurát készítette; Gelner Lóránd Renzónak, aki a fotókat készítette, és végül, de nem utolsó sorban Martin Kriszti divattervezőnek, aki extrém ruhájával hozzá segített ahhoz, hogy az összkép teljes legyen.

További fotók a versenymunkáról:

(képekre kattintva nagyban megtekinthetők!)

Verseny smink - Sminkes: Réti Dóra Verseny smink - Sminkes: Réti Dóra Verseny smink - Sminkes: Réti Dóra

Stáblista:

  • Modell: Szakács Vivien
  • Haj: Vadon Zoltán
  • Fotós: Gelner Lóránd (Renzó)
  • Sminkes: Réti Dóra

Hagyj üzenetet

Powered by WordPress | Best Cell Phone Plans | Thanks to Online Checking Account, High Yield Savings Account and CD Interest Rates