Menyasszonyi sminkbemutató és workshop

KÜLÖNLEGES MENYASSZONYI SMINKBEMUTATÓ ÉS WORKSHOP!

RÉTI DÓRÁVAL ÉS GALI RENÁTÁVAL!

Ezúttal nem egyedül, hanem egy kedves kolleginával várlak szeretettel ezen sminkbemutatón és workshopon. A menyasszonyi smink témakörre igen nagy az érdeklődés, így ezen az eseményen most nem csak egy, hanem 2 különböző sminket láthatsz, különböző anyagokkal (ceruza és krém) különböző látásmóddal, igazán hasznos tanácsokkal, ezúttal nem csak tőlem, hanem közösen GALI RENIVEL (www.renatagali.com1f642 Menyasszonyi sminkbemutató és workshop:) A workshop részén pedig gyakorlatban is elsajátíthatod a látottakat.

A sminkbemutató és workshop időpontja:

MÁJUS 4-e PÉNTEK
Bemutató: 10:00-13:00-ig. (Max. 13 fő / még 7 hely)
Bemutató és workshop 10:00-16:00-ig (Max. 5 fő / BETELT!)
MÁJUS 25-e PÉNTEK
Bemutató: 10:00-13:00-ig. (Max. 13 fő / még 10 hely)
Bemutató és workshop 10:00-16:00-ig (Max. 5 fő / Még 3 hely)

menyasszonyi sminkbemutato 300x300 Menyasszonyi sminkbemutató és workshopSminkesek, kozmetikusok, szakmai iránt érdeklődők, otthon sminkelők, magukat szépíteni kedvelők!
A sminkbemutató alkalmával megfigyelheted mi hogyan alkalmazunk bizonyos technikákat, elleshetsz különböző praktikákat, fortélyokat, amiket munkád során alkalmazni tudsz, illetve finomíthatod meglévő tudásodat! Választ kaphatsz kérdéseidre, hasznos tippeket, tanácsokat kaphatsz arról is, mire figyelj nem csak a sminkben, hanem az azt megelőző feladatok kapcsán.

Részvételi díj:
Bemutató: 10.000ft/ fő
Bemutató és workshop: 25.000ft/fő

A workshop ára tartalmazza az anyaghasználatot és a sminkmodelleket is!

A jelentkezéshez foglaló fizetése szükséges. Csak a bemutató esetén 5.000ft. A workshopon való részvétel esetén 10.000ft.

Várjuk a lelkes érdeklődőket 1f642 Menyasszonyi sminkbemutató és workshop:)
Jelentkezés:
reti.dora@divatsmink.hu
70-318-7521

www.divatsminkes.hu
www.renatagali.com

2 Hozzászólás: “Menyasszonyi sminkbemutató és workshop”

 1. Csontos Andrea szerint:

  Szia!

  Érdeklődni szeretnék, hogy a november 24-i bemutatóra van -e még hely.
  Köszönettel:
  Csontos Andrea

 2. Réti Dóra szerint:

  Kedves Andrea!
  Sajnos a weboldalam hozzászólási nem jelennek meg sehol, csak ha belépek a szerkesztő felületre, így csak most vettem észre érdeklődésed. Kérlek legközelebb e-mailen vagy telefonon érdeklődj, úgy biztosan nem maradsz le az információkról :(

Hagyj üzenetet

Powered by WordPress | Best Cell Phone Plans | Thanks to Online Checking Account, High Yield Savings Account and CD Interest Rates