KÜLÖNLEGES MENYASSZONYI SMINKBEMUTATÓ ÉS WORKSHOP!

KÜLÖNLEGES MENYASSZONYI SMINKBEMUTATÓ ÉS WORKSHOP!

RÉTI DÓRÁVAL ÉS GALI RENÁTÁVAL!

Ezúttal nem egyedül, hanem egy kedves kolleginával várlak szeretettel ezen sminkbemutatón és workshopon. A menyasszonyi smink témakörre igen nagy az érdeklődés, így ezen az eseményen most nem csak egy, hanem 2 különböző sminket láthatsz, különböző anyagokkal (ceruza és krém) különböző látásmóddal, igazán hasznos tanácsokkal, nem csak a sminkelés terén, hanem az előkészületeket illetően is. Ezúttal nem csak tőlem, hanem közösen GALI RENIVEL (www.renatagali.com1f642 KÜLÖNLEGES MENYASSZONYI SMINKBEMUTATÓ ÉS WORKSHOP!:) A workshop részén pedig gyakorlatban is elsajátíthatod a látottakat.

A sminkbemutató és workshop időpontja:

MÁRCIUS 29-e PÉNTEK

Csak bemutató: 10:00-13:00-ig. (Max. 13 fő)
Bemutató és workshop 10:00-16:00-ig (Max. 5 fő/betelt)

ÁPRILIS 12-e PÉNTEK

Csak bemutató: 10:00-13:00-ig (Max. 13 fő) Bemutató és workshop: 10:00-16:00-ig (Max. 5 fő/betelt)


menyasszonyi smink bemutató 300x300 KÜLÖNLEGES MENYASSZONYI SMINKBEMUTATÓ ÉS WORKSHOP!Kozmetikusok, szakmai iránt érdeklődők, otthon sminkelők, magukat szépíteni kedvelők!
A sminkbemutató alkalmával megfigyelheted mi hogyan alkalmazunk bizonyos technikákat, elleshetsz különböző praktikákat, fortélyokat, amiket munkád során alkalmazni tudsz, illetve finomíthatod meglévő tudásodat! Választ kaphatsz kérdéseidre, hasznos tippeket, tanácsokat kaphatsz arról is, mire figyelj nem csak a sminkben, hanem az azt megelőző feladatok kapcsán.

Részvételi díj:
Bemutató: 10.000ft/ fő
Bemutató és workshop: 25.000ft/fő

A workshop ára tartalmazza az anyaghasználatot és a sminkmodelleket is!

A jelentkezéshez foglaló fizetése szükséges. Csak a bemutató esetén 5.000ft. A workshopon való részvétel esetén 10.000ft.

Várjuk a lelkes érdeklődőket 1f642 KÜLÖNLEGES MENYASSZONYI SMINKBEMUTATÓ ÉS WORKSHOP!
Jelentkezés:
reti.dora@divatsmink.hu
70-318-7521
www.ditsminkes.hu
www.renatagali.com

Hagyj üzenetet

Powered by WordPress | Best Cell Phone Plans | Thanks to Online Checking Account, High Yield Savings Account and CD Interest Rates