Kézműves kupa 2011

Kézműves kupa 2011

Verseny smink - sminkes: Réti Dóra

Idén márciusban ismét megrendezésre került a Kézműves Kupa névre keresztelt fodrász,- kozmetikus,- műkörmös verseny Miskolcon. Úgy terveztem, hogy már nem indulok többet ezen a versenyen, de mivel egyik tanulóm Julcsi úgy döntött, hogy ő Keszthelyen méretteti meg magát, a másik tanulóm Dóri pedig a verseny napján külföldön tartózkodott, így úgy döntöttem utoljára szerencsét próbálok. A verseny regisztráció szokás szerint reggel 8-kor volt, így hajnalban indultunk Budapestről Miskolcra. Modellem ismét Szakács Vivien volt, aki már oly sok versenyen szerencsét hozott nekem :) Nappali smink témakörben Hordható Manager volt a téma, fantázia sminkben pedig rózsaszín mámor. Igazából a téma annyira nem állt közel hozzám, nem igazán szeretem a rózsaszínt, de próbáltam olyan sminket kitalálni a versenyre, ami passzol a világomhoz és a modellemhez is. Egy pink, halványrózsaszín, fehér sminket készítettem, melynek a kontúrjait sötét lilával mélyítettem. Maga a „mámor” szóról nekem egy könnyű, lágy dolog jut eszembe, így ha már a smink színeit elég élénkre választottam, magát a kontúr vonalat szerettem volna kicsit különlegesebbre csinálni, álomszerűre, így a tőlVerseny smink - sminkes: Réti Dóraem megszokott merevebb vonalakat, most kacskaringósra cseréltem. Nappali smink témában egy almazöld, szürke, mélyítővonalas, egyszerűbb sminket választottam. Nem akartam a klasszikus füstös szemfestést alkalmazni, szerettem volna valami olyat, ami egyszerű, de látványos, ezért döntöttem a mélyítővonal mellett. Sikerült nappali, és fantázia smink kategóriában is 1. helyezést elérnem, valamint összetett kategóriában is a dobogó legfelső fokára állhattam. Külön örültem, hogy a MOSZI által felajánlott különdíjat is nekem ítélték oda. :)

(A képekre kattintva nagyban megtekinthetők!)

  • Modell: Szakács Vivien
  • Fotó: Dévai Zoltán
  • Ékszer: Szántó Bogi (kinek külön köszönet érte )
  • Sminkes: Réti Dóra

Mindemellett tanulóm, Nagy Júlia a Keszthelyen először megrendezésre került Fodrász és Kozmetikus versenyen mérettette meg magát aznap. Julcsi 3 kategóriában indult. Külön öröm volt számomra, és büszkeséggel töltött el, hogy 3 arany, és 1 ezüstéremmel lett gazdagabb! Nappali sminkben lett 2. helyezett, és alkalmi sminkjét, valamint fantázia sminkben Éjkirálynőjét 1. hellyel jutalmazta a zsűri. A három versenyszám összetett eredményeként szintén az 1. helyen végzett.

Hagyj üzenetet

Powered by WordPress | Best Cell Phone Plans | Thanks to Online Checking Account, High Yield Savings Account and CD Interest Rates