Ingyen sminktanfolyam

Ingyen sminktanfolyam

OLVASS VÉGIG 1f642 Ingyen sminktanfolyam

Sokan tudjátok, hogy 2013-ban és 2016-ban is hirdettem pályázatot, mely keretén belül 1 valaki INGYEN ELVÉGEZHETETT NÁLAM egy 60 órás sminktanfolyamot. Eljött újra az idő 1f642 Ingyen sminktanfolyam

nyeremeny sminktanfolyam2 300x300 Ingyen sminktanfolyamÚJABB LEHETŐSÉGET SZERETNÉK NEKTEK FELAJÁNLANI.
2013-ban és 2016-ban már 2 lánynak sikerült. 2 pályázónak már sikerült beteljesítenem az álmát. És most újra itt a lehetőség, hogy te legyél az az egy szerencsés, aki számára biztosan tartogat meglepetést 2018 1f642 Ingyen sminktanfolyam:)
Egy pályázatot szeretnék hirdetni azoknak, akiket érdekel a sminkes szakma, a sminkelés világa, akik szeretnének ezen a pályán mozogni, akinek minden vágya, hogy sminkesek legyen. Itt a lehetőség, hogy elvégezz nálam egy 60 órás sminktanfolyamot MELYENEK TELJES KÖLTSÉGÉT ÉN ÁLLOM! Mától számítva, azaz március 26-ától 1 hétig lehet jelentkezni, azaz április 3-áig a következő feltételekkel:

1. Küldj egy motivációs levelet, a reti.dora@divatsmink.hu mail címre, melyben mesélsz magadról, arról, hogy miért szeretnél a szakmában dolgozni, miért érdekel a sminkelés, mióta foglalkoztat a gondolat, hogy esetleg ezen a pályán szeretnél dolgozni és miért. Hogyan képzeled el ez a szakmát, és a sminkesek világát. Miért neked kéne megnyerned a tanfolyamot. És bármit, amit el szeretnél mondani:)

2. Facebookon lájkold a posztot, oszd meg NYILVÁNOSAN (a kiírást, nem az oldalam) és kommentben a poszt alá írj annyit, hogy „osztva és motivációs levél elküldve”, így nyomon tudom követni, hogy minden feltételnek eleget tettél e.
A pályázók közül NEM SORSOLÁSSAL fogom eldönteni, hogy ki vehet részt ingyen az egyik 60 órás tanfolyamon, hanem a motivációs levelek alapján ÉN FOGOK VÁLASZTANI egy lelkes érdeklődőt, akiről úgy érzem, hogy neki szeretnék segíteni ebben a szakmában elindulni.
A játékban CSAK AKKOR VEHETSZ RÉSZT, HA MINDEN FELTÉTELNEK ELEGET TETTÉL, azaz: lájkoltad a posztot és megosztottad a kiírást, elküldted a motivációs levelet a reti.dora@divatsmink.hu mail címre, és a poszt alá kommentben elküldödted a következőt: „osztva és motivációs levél elküldve”
A játékban NEM VEHETNEK RÉSZT volt tanulóim, sminkmodelljeim (bocs lányok:)) és olyanok sem, akik már részt vettek bármilyen sminktanfolyamon, sminkórán, továbbképzésen.
A nyeremény tanfolyamot idén válthatod be bármelyik 60 órás csoportba, ahol van szabad hely. Ezekről itt tájékozódhatsz:

http://divatsminkes.hu/sminkes-sminktanfolyam-sminkoktatas-…

NYEREMÉNYJÁTÉK RÉSZ:
Segíts egy megosztással, hogy minél több emberhez eljusson a pályázat.
- A posztot lájkolók és a posztot nyilvánosan megosztók között a képen látható NYX rúzspaletta és hozzá illő szájkontúr ceruzák lesz kisorsolva 1f642 Ingyen sminktanfolyam
- kommentben pedig írd az “osztva” szót.
A sorsoláson csak azok vesznek részt, akik minden feltételnek eleget tettek!

(A nyereményjáték független a facebooktól, szervezésében a facebook semmilyen formában nem vesz részt és nem támogatja)

Ui: Minden pályázónak, aki elküldi a motivációs levét, de nem nyeri meg a pályázatot, beiratkozás esetén szeretnék felajánlani 25.000ft kedvezményt, melyet beválthat bármelyik idén induló 40, 53 vagy 60 órás képzésre, vagy a 2019-ben induló 100 órás tanfolyamra.

Eredményt legkésőbb április 5-én hirdetek.
Várom a lelkes pályázókat 1f642 Ingyen sminktanfolyam Sok sikert mindenkinek.
Dóri

Hagyj üzenetet

Powered by WordPress | Best Cell Phone Plans | Thanks to Online Checking Account, High Yield Savings Account and CD Interest Rates