Ingyen sminktanfolyam? :)

Ingyen sminktanfolyam? :)

Kövess facebookon, és neked is lehetőséged nyílik pályázni a sminktanfolyamért. Részletek a facebookon :)

FIGYELEM!  Egy korábbi posztomban már említettem, hogy készülök egy meglepetéssel, a sminktanfolyam iránt érdeklődőknek. Most felfedném a részleteket. Egy pályázatot szeretnék hirdetni, azoknak, akiket érdekel a sminkes szakma, a sminkelés világa, akik szeretnének ezen a pályán mozogni, akinek minden vágya, hogy sminkesek legyen. Itt a lehetőség, hogy elvégezz nálam egy 60 órás sminktanfolyamot, melynek teljes költségét én állom! Mától számítva, azaz Április 6-ától 1 hétig lehet jelentkezni, azaz április 13-áig a következő feltételekkel:

 1. Küldj egy motivációs levelet, a reti.dora@divatsmink.hu melyben elmondasz magadról néhány szót, hogy miért szeretnél a szakmában dolgozni, miért érdekel a sminkelés, mióta foglalkoztat a gondolat, hogy esetleg ezen a pályán szeretnél dolgozni és miért. Hogyan képzeled el ez a szakmát, és a sminkesek világát. És bármit, amit el szeretnél mondani:)
 2. Lájkold az oldalam és a posztot, oszd meg ismerőseiddel (a kiírást, nem az oldalam) és kommentben a poszt alá írj annyit, hogy „osztva és motivációs levél elküldve”, így nyomon tudom követni, hogy minden feltételnek eleget tettél e.

A pályázók közül NEM SORSOLÁSSAL fogom eldönteni, hogy ki vehet részt ingyen az egyik 60 órás tanfolyamon, hanem a motivációs levelek alapján én fogok választani egy lelkes érdeklődőt, akiről úgy érzem, hogy neki szeretnék segíteni ebben a szakmában elindulni.
A játékban CSAK AKKOR VEHETSZ RÉSZT, HA MINDEN FELTÉTELNEK ELEGET TETTÉL, azaz:  lájkoltad az oldalam, megosztottad a kiírást, elküldted a motivációs levelet a reti.dora@divatsmink.hu mail címre, és a poszt alá kommentben elküldöd a következőt: „osztva és motivációs levél elküldve”
A játékban NEM VEHETNEK RÉSZT volt tanulóim, sminkmodelljeim (bocs lányok:)) és olyanok sem, akik már részt vettek bármilyen sminktanfolyamon, sminkórán, továbbképzésen.
Minden 60 órás tanfolyamom hétköznap van, tanfolyamtól függően hétfőtől csütörtökig, egy vagy két alkalommal egyszer 3 óra. Éppen induló tanfolyamtól függően vagy 10:30-tól 13:30-ig, vagy 14:00-17:00-ig, vagy 17:00-20:00-ig. Kérlek jelentkezésnél ezeket vedd figyelembe. Hogy a nyertes pályázó melyik tanfolyamon fog tudni részt venni, azt közös megbeszéléssel döntjük majd el.
Eredményt legkésőbb április 20-án szombaton hirdetek.
Várom a lelkes pályázókat :) Sok sikert mindenkinek.

2 Hozzászólás: “Ingyen sminktanfolyam? :)”

 1. Balázs Dalma szerint:

  Kedves Dóra!

  Szeretnék érdeklődni, hogy az idei évben is tart sminktanfolyamot?
  Májusban végeztem, mint kozmetikus. Októbertől kezdődően Egerben dolgozom.

  Válaszát előre is köszönöm!

  Üdvözlettel: Balázs Dalma

 2. Réti Dóra szerint:

  Kedves Dalma!

  Idén is folyamatosan futnak a sminkes képzések. A tanfolyamok menüpontban megtalálod az induló csoportokat. Amennyiben bővebb információt is szeretnél kérni a sminktanfolyamokról, kérlek írj nekem a reti.dora@divatsmink.hu mail címre! Köszönöm: Dóri

Hagyj üzenetet

Powered by WordPress | Best Cell Phone Plans | Thanks to Online Checking Account, High Yield Savings Account and CD Interest Rates