Fotózás Timivel

Fotózás Timivel

Nemrég Izsó Timi fotós felkeresett, hogy szeretne megvalósítani egy koncepciót amit elképzelt, és ehhez lenne szüksége sminkesre. A fotózás 2 napos volt. Timi elmondta mi az elképzelése, de a smink készítését rám bízta. Első nap egy extrém sminket csináltam, aminek a színeit a modell és a ruha színeihez választottam. Lila, türkizkék, és citromsárga színeket használtam, fehérrel tettem kontrasztosabbá a vonalakt. A szájat már nem emeltem ki, mivel a szem elég látványos volt.
Második nap egy visszafogottabb sminket csináltam, de a színekkel itt is játszottam. Egy szürke-neonzöld macskás szemet készítettem, és a szájat pink rúzzsal rúzsoztam ki. Timi szerette volna valamivel feldobni még a koncepciót, így a modell karjára egy nonfiguratív mintát ihlettem meg.

Íme az elkészült fotók!

(A képekre kattintva nagyban megtekinthetők!)

Macskás szem smink - sminkes: Réti DóraExtrém smink - sminkes: Réti Dóra Macskás szem smink - sminkes: Réti Dóra

Stáblista:

  • Fotós: Izsó Tímea
  • Modellek: Juhász Barbara, Nagy  Eszter
  • Sminkes: Réti Dóra

A cikkek szerzői jogvédelem alatt állnak! Felhasználásuk kizárólag a tulajdonos hozzájárulásával engedélyezett forrás megjelölésével!

Hagyj üzenetet

Powered by WordPress | Best Cell Phone Plans | Thanks to Online Checking Account, High Yield Savings Account and CD Interest Rates