Alap 60 órás sminktanfolyam AKCIÓ!

Alap 60 órás sminktanfolyam AKCIÓ!

sminktanfolyam, sminkiskola, sminkoktatásKedves Érdeklődők! Ne felejtsétek el, hogy amennyiben még idén, azaz 2014 december 31-eig lefoglalózod bármelyik  jövőre induló 60 órás sminktanfolyamot, 36.000ft kedvezmény jár a tanfolyam végösszegéből!

2015-ben várható képzések időpontjai:

1. Új induló csoport: 1. alkalom : 2015 Február 4-e Szerda
Oktatás időpontja : Szerda 17:00-20:00-ig
BETELT!

EZ A CSOPORT MÉG KEDVEZMÉNNYEL!

2. Új HÉTVÉGI induló csoport: 1. alkalom : 2015  Január 31-e Szombat
Oktatás időpontjai : Szombat 10:00-13:00-ig
Visszamondás miatt 1 HELY FELSZABADULT!

EZ A CSOPORT MÉG KEDVEZMÉNNYEL!

3. Új induló csoport: 1. alkalom : 2015  Február 17-e Kedd
Oktatás időpontjai : Kedd és Péntek 10:00-13:00-ig
BETELT!

4. Új induló csoport: 1. alkalom : 2015  Április 27-e Hétfő
Oktatás időpontja : Hétfő 17:00-20:00-ig
MÉG 1 HELY VAN A CSOPORTBAN!

A képzéseim kiscsoportosak, 3-4 fővel futnak a kellő hatékonyság érdekében, mindenkivel egyénileg foglalkozva. Minden órára más-más modellt biztosítok, hogy minél több arcot, szemformát lássanak a tanulók. Az órákon professzionális termékekkel dolgozunk. Az ár tartalmazza a vizsgadíjat, anyaghasználatot, modellek díját, egy 30.000ft értékű professzionális ecsetkészletet, barna és fekete szemceruzát valamint tincses és soros pillát ami kell a tanfolyamhoz, illetve az elméleti füzetet is. Részletfizetésre van lehetőség, 4-5 részletben, igény esetén más felosztásban is. Az alaptanfolyamon szerzett tudás elegendő ahhoz, hogy valaki a szakmában el tudjon kezdeni tevékenykedni. Számomra fontos, hogy aki nálam végzett, használható tudást szerezzen. Ha valamelyik órán nem tudsz részt venni, természetesen van lehetőség pótlásra. További részletek miatt keress bizalommal a reti.dora@divatsmink.hu mail címen vagy a 70-318-7521-es telefonszámon. :) Dóri

2 Hozzászólás: “Alap 60 órás sminktanfolyam AKCIÓ!”

 1. Pesta Barbara szerint:

  Szia Dóri!

  Remélem jó helyen érdeklődöm. :) Az egyéni sminktanfolyamról szeretnék kérdezni. Arra is van lehetőség jelentkezni a jövőben? Mennyibe kerül? Illetve az lenne még a kérdésem, hogy minden alkalom lehet változó? Ezt azért kérdezem, mert én kereskedelemben dolgozom és mi mindig nyitva vagyunk. :)

  Köszönöm a válaszod előre is!

  Szépnapot!

 2. Kristóf Anett szerint:

  Szia Dóri!Én is az egyéni sminktanfolyamról érdeklődnék!?Szeretném megkérdezni mennyibe kerül,illetve,hogy lehetőség van e egymás utáni napokon járni(minél gyorsabban elvégezni:)),ugyanis én az ország túlsó végén élek!Válaszod előre is köszönöm!!

Hagyj üzenetet

Powered by WordPress | Best Cell Phone Plans | Thanks to Online Checking Account, High Yield Savings Account and CD Interest Rates