5. Sminkbamutató: menyasszonyi smink

5. Sminkbemutató: menyasszonyi smink

Alkalmi sminkSminkesek, kozmetikusok, szakmai iránt érdeklődők, otthon sminkelők, magukat szépíteni kedvelők! :)

A sminkbemutató alkalmával megfigyelheted én hogyan alkalmazok bizonyos technikákat, elleshetsz különböző praktikákat, fortélyokat, amiket munkád során alkalmazni tudsz, illetve finomíthatod meglévő tudásodat! Választ kaphatsz kérdéseidre. A következő bemutatón a menyasszonyi sminkek világába látogathatsz el :)

Sminkbemutató időpontja: február 7-e péntek 17:00-20:00-ig.
Részvételi díj:
3.500ft / alkalom

BETELT!

A bemutató minimum 5 fő jelentkezése esetén kerül megtartásra. Maximum létszám 12 fő.

Várom a lelkes érdeklődőket :)

2 Hozzászólás: “5. Sminkbamutató: menyasszonyi smink”

 1. Duchaj-Prepelicza Mónika szerint:

  Kedves Dóra!

  Duchaj-Prepelicza Mónika vagyok, Pilisen élek. 17 éve kozmetikusként dolgozom.
  Eddig leginkább a kozmetikai kezelések, masszázsok (gyógymasszázs) része érdekelt legjobban a szakmának. Sminkelni csak alap szinten tudok (amit az iskolában megtanítottak).
  Honlapodra kattintva nagyon magával ragadott a munkásságod. Örömmel láttam, hogy február 7-én menyasszonyi sminkbemutató lesz. Sajnos nincs már hely.
  Azért szerettem volna ezen részt venni, mert itt nálunk vidéken 15-én lesz egy esküvő kiállítás, ahol részt veszek és nagyon kíváncsi lettem volna a technikáidra.
  Ha esetleg valaki lemondja, lehetséges, hogy elmenjek helyette?

  A másik érdeklődésem a sminktanfolyam árairól lenne, nem találtam róla információt. Lehetőség van részletekben is fizetni?
  Budapest melyik részén található a stúdiód? Vidékről járnék, ezért lenne fontos számomra illetve, hogy milyen napokon folyik az oktatás.

  Köszönettel: Mónika

 2. Réti Dóra szerint:

  Kedves Mónika!

  Sajnos csak most olvastam a hozzászólásodat! A menyasszonyi sminkbemutató a múltkor elmaradt sajnos, mivel beteg voltam, kb 2 hét múlva lesz pótlás, hamarosan felteszem a weboldalamra is az új időpontot. Oda tudsz majd csatlakozni, ha gondolod :) Részletes tájékoztatást a sminktanfolyamokról a megadott mail címre küldtem neked :)

  Dóri

Hagyj üzenetet

Powered by WordPress | Best Cell Phone Plans | Thanks to Online Checking Account, High Yield Savings Account and CD Interest Rates