1. hétvégi smink workshop: szemformák

1. hétvégi smink workshop: szemformák

Június 7-én szombaton megrendezésre kerül az első smink workshop. Ezen a napon intenzíven, hosszabb ideig boncolgatunk egy témát, választ kaphatsz kérdéseidre, fény derülhet az esetleges hiányosságaidra, melyeket hamar orvosolni tudsz majd. Hasznos tanácsokkal látlak el, melyek hozzásegítenek ahhoz, hogy munkád még tökéletesebb legyen, magabiztosabb legyél.

szemformákAz első workshop témája: Szemformák
A tanfolyamaim során észrevettem, hogy a más sminkiskolákból érkező tanulók nagy része ugyan túl van egy hosszabb képzésen, még sincs tisztában a szemformákkal. Nem tudják mit miért csinálnak, melyik szemet hogyan kell festeni, így sokszor nem megfelelő sminkek készülnek, és a vendég nem a hozzá illő és számára kedvező formát kapja. A szemformák világába szeretnélek elkalauzolni az első alkalommal.
A workshop első felében elméleti résszel kezdünk, melyben részletesen kitérünk a szemformákra, melyiket hogyan kell sminkelni, mire kell figyelni stb. A oktatás második felében bemutatok egy sminket, majd a tanulóké a terep :)
A csoport a hatékony fejlődés érdekében max. 5 fővel fut. A modelleket és az anyagokat én biztosítom, a tanulóknak csak ecsetkészletet kell hozni, és egy tollat :)
A tanfolyamon részt vehetnek kozmetikusok, sminkesek, sminkes tanulók, bármilyen sminkes múlttal rendelkezők.

1. workshop ideje: 2014 június 7-e szombat 10:00-15:00-ig
Tanfolyam díja: 20.000ft/fő

MÉG 2 HELY VAN A CSOPORTBAN!

Hagyj üzenetet

Powered by WordPress | Best Cell Phone Plans | Thanks to Online Checking Account, High Yield Savings Account and CD Interest Rates