Sminktrendek 2010 őszén

Sminktrendek 2010 őszén

Idén ősszel több sminktrend közül választhatunk kedvünkre, mindenki az egyéniségének megfelelően próbálhatja ki a különbözően hangsúlyozott szemsminkeket, illetve szájfestéseket.

A lila szín és árnyalatai már régóta nagy divatnak örvendenek, és ez idén ősszel sem marad másként. Bátran sminkelhetjük a szemünket akár mély padlizsán lilára, egy natúr szájfénnyel kombinálva ragyogó megjelenést varázsolhatunk magunknak. A padlizsán lila a kék, a zöld, illetve a barna szemet is nagyon jól kiemeli. A világos szemszínek csak úgy világítanak a lila árnyalatoknak köszönhetően.

Natúr smink - Sminkes: Réti DóraAz abszolút natúr smink szinte mindegyik sminktrendben megtalálható télen-nyáron. Ez most sincs másképp. A méz árnyalatai a szemhéjon, a bronzos arcszín, frissé, üdévé varázsol minket, egy kis szempillaspirállal hangsúlyozhatjuk szemünket.

Ha valaki a száját szereti hangsúlyozni, ősszel bátran megteheti. A piros árnyalatai hódítanak, a bordó, a narancs, a meggy. Ezek a színek szexi hatást kölcsönöznek megjelenésünknek. Egy selyemfény a szemhéjra, egy kis szempillaspirállal tökéletesen kiegészíti a hangsúlyos ajkakat.

A cicaszem ismét visszatér a divatba. Akik kedvelik a fekete erősebb, vad sminkeket azoknak ajánlott a macskaszemhatású smink, mely igazán nőies.

Szintén az extrémebb, vadabb sminkek kedvelői idén kipróbálhatják az erős szemfestést egy élénkebb rúzzsal. A sötétkék szintén nagy divatnak hódol 2010 őszén, füstösen árnyékolva a szemhéjon, egy neon színű rúzzsal igazán merész külsőt kölcsönöz.

Sminkek: Saját

Felhasznált webes tartalom: joy.hu

A cikkek szerzői jogvédelem alatt állnak! Felhasználásuk kizárólag a tulajdonos hozzájárulásával engedélyezett forrás megjelölésével!

Hagyj üzenetet

Powered by WordPress | Best Cell Phone Plans | Thanks to Online Checking Account, High Yield Savings Account and CD Interest Rates