Sminktrendek 2010 nyarán

Sminktrendek 2010 nyarán

Az ide nyáron kedvünkre kísérletezhetünk a sminkek terén, ugyanis a három meghatározó sminktrend közül, bárki kedvére kiválaszthatja, melyik illik legjobban az egyéniségéhez. A nyári évszakban nem ajánlatos a túl erős, és a túl sok smink használata, ugyanis a nagy meleg miatta előfordulhat, hogy elfolyik, elkenődik, a túl sok alapozó elmozdul, és kifénylik. PirosítóAz idei trend egyik meghatározó vonala a natúr smink, melyet ha szeretnénk követni, kiküszöbölhetőek a fent említett problémák. Az alapozót mindenképpen vékony rétegben vigyük fel a bőrre, hogy ne legyen vakolatszerű, így nem fog lefolyni sem rólunk. Erre a folyékony alapozók a legideálisabbak, illetve a színezett hidratáló krémek, melyek csak szép, egységes színt adnak a bőrnek. Ajánlatos olyan alapozót választani, melyben van UV faktor védelem, így a napsugárzás káros hatásaitól is védve van a bőrünk. Nedves szivaccsal szép egyenletesen el tudjuk dolgozni. Egy kis pirosító az orcákra mindenképpen üdévé tesz minket, ezért ajánlatos kiemelni az arccsontokat egy kis lágy, rózsás vagy barackos árnyalatú pírral. Ha a szemöldökcsontunkra is teszünk belőle, nyitottabbnak fog hatni a tekintetünk. A szemhéjat csak finoman árnyékoljuk valamilyen natúr színnel (rózsaszínes, barnás, bézs árnyalatok), a szempillákra tegyünk egy kevés szemspirált, de vigyázzunk, hogy ne álljon össze, és ne legyen darabkás, inkább törekedjünk a természetes hatásra.Az ajkakon inkább szájfényt használjunk. A bátrabbak nyugodtan kísérletezhetnek az élénkebb színekkel a szemhéjon, ugyanis idén az erősebb pasztell, és neon színek is divatban vannak. Ide tartoznak a pink, az almazöld, a napsárga, a narancs, a türkiz, és a lila különböző árnyalatai. Már egy élénkebb szín a szemhéjon is látványos tud lenni, bátran merjük kipróbálni. RúzsAz idei nyár az élénk szájszín kedvelőinek sem okoz csalódást, ugyanis a rúzsok terén is hódítanak a neon színek. Ha ez erős szájfestést választjuk, ajánlatos natúr szemsminkkel kombinálni, hogy harmonikus legyen.  Érdemes az arcpirosító színét a rúzs színéhez igazítani.  Egy kis kísérletezést igényel ugyan, hogy melyik színű rúzs a számunkra a legmegfelelőbb, de merjünk próbálkozni.

Tippek:

  • Ha szeretnék, hogy a sminkünk minél tartósabb legyen, érdemes vízálló szempillaspirált használni
  • Bronzosítóval, barnító gyöngyökkel, selyemfényekkel még ragyogóbbá tudjuk varázsolni napsütötte bőrünket
  • Strandra semmiképpen ne használjunk alapozót, mert nem tesz jót, ha a nap „beleégeti” a bőrbe
  • Ha élénkebb rúzst szeretnénk használni, ha aláalapozunk, és kicsit lepúderezzük tartósabb lesz

Képek forrása: google

A cikkek szerzői jogvédelem alatt állnak! Felhasználásuk kizárólag a tulajdonos hozzájárulásával engedélyezett forrás megjelölésével!

Szólj hozzá! , vagy vissza az oldal tetejére.

Hagyj üzenetet

Powered by WordPress | Best Cell Phone Plans | Thanks to Online Checking Account, High Yield Savings Account and CD Interest Rates