Pécsi sminkverseny 1. hely

Pécsi sminkverseny 1. hely

Fantázia smink2010.09.26-án rendezték meg Pécsen a IX. Ifj. Rónai László emlékversenyt. Kozmetikus felnőtt nagyfantázia smink kategóriában a téma Pécsi hangulat volt. Mikor először elolvastam a versenykiírást, nem igen tudtam, hogy ezen a kiíráson belül, mit is lehetne csinálni, de egy kis fejtörés után eszembe jutott, hogy Pécsen van a Vasarely múzeum, mely rögtön meg is ihletett. Kivételesen először nem a sminket álmodtam meg, hanem a ruhát. Victor Vasarely munkáiból készítettem el a szoknyát, melynek kivitelezésében anyukám és nővérem is segített. Több délutánon keresztül varrtuk, tűztük a ruhát, mire elkészült. Utolsó héten már minden összeállt, kivétel a smink :) A verseny előtti napon sikerült a végleges formát, és a színeket is kitalálni,  és végül az összhang nagyon jó lett. A versenyre reggel 6 és 8 között kellet regisztrálni, így hajnalok hajnalán indultunk el Pestről, kissé fáradtan, de megérte, hisz sikerült 1. helyen végezni nagyfantázia smink kategóriában.

Fantázia sminkIsmét szeretném megköszönni anyukámnak, hogy elvitt a versenyre és szurkolt nekem, tesómnak, aki sajnos nem tudott ott lenni, de az előkészületekben végig segített, és távolról izgult értem, modellemnek, Szakács Viviennek, aki már másodszor volt a modellem, és eddig mind 2 alkalommal hozzá segített ahhoz, hogy a dobogó legfelső fokára állhassak.

Mivel már tanulóm, Makovics Dóra is elkezdett versenyezni (eddig csupa dobogós helyezést szerzett) és egyre több tanulóm jelzi, hogy szeretne, így én már nem indulok el sminkversenyeken, csak a Beauty Forum által mindig tavasszal megrendezett Make-up Magyar kupán. Fájó szívvel búcsúzom a mezőnytől, de örömmel tölt el, hogy a tanulóim léphetnek a pástra, és igyekszem úgy felkészíteni őket, hogy minél jobb helyezéseket érjenek el.

Sminkek: saját

(A képekre kattintva nagyban megtekinthetők)

Köszönet a képekért Szabó Zsuzsi fotósnak!

Hagyj üzenetet

Powered by WordPress | Best Cell Phone Plans | Thanks to Online Checking Account, High Yield Savings Account and CD Interest Rates