Natúr smink nyárra

Natúr smink nyárra

Ilyen nagy nyári melegben óvatosan kell bánni azzal, hogy mennyi sminket teszünk magunkra, mert ha túl sok kerül fel, könnyen leolvadhat, elkenődhet, elfolyhat. Ilyenkor célszerű inkább natúr sminket készíteni, éppen csak kiemelni kicsit az arc részeit. MoNatúr smink - Sminkes: Réti Dórast leírom nektek, én hogyan készítem a natúr sminket.

 1. Megtisztítom az arcot.
 2. Lealapozom az arcot a megfelelő színű alapozóval. (Érdemes ilyen melegben valami nagyon könnyű alapozót választani, vagy inkább színezett hidratáló krémet, és olyat, amiben van UV védelem)
 3. Egy kevés púderrel fixálom az alapozót.
 4. Lágy arcpírt helyezek fel az arccsontra, ha üdébb hatást szeretnénk elérni, akkor valami rózsás, vagy barackos árnyalatút válasszunk.
 5. A szemöldököt porral és ecsettel kicsit kiigazítom
 6. Az alsó szempillasor tövébe húzok egy vékony vonalat porral egy satír ecset segítségével. Ez lehet bármilyen színű, de natúr sminknél leginkább a föld színeket szoktam használni (barna, szürke) Valamint a felső szempillasor tövébe is húzok egy vékony vonalat, ettől sűrűbbnek hat a szempilla. Vigyázzunk, hogy ezek a kontúr vonalak ne legyenek túl élesek.
 7. Fülpiszkálóval kicsit elmosom a vonalak széleit.
 8. A szemhéjra egy semleges árnyalatú selyemfényt rakok, mely lehet rózsaszínes, bézses, vagy bármilyen árnyalat, a lényeg, hogy világos legyen.
 9. Kispirálozom a szempillát. (Bár én nem vagyok a vízálló szempillaspirál híve, de ilyen hőségben, ha tartós sminket szeretnénk, akkor inkább a vízállót használjuk)
 10. Kihúzom az alsó belső szemkontúrt szemformától függően sötétre, vagy fehér szemceruzával
 11. Egy vizes hatású szájfényt használok az ajkakra.

Smink: saját

A cikkek szerzői jogvédelem alatt állnak! Felhasználásuk kizárólag a tulajdonos hozzájárulásával engedélyezett forrás megjelölésével!

Szólj hozzá! , vagy vissza az oldal tetejére.

Hagyj üzenetet

Powered by WordPress | Best Cell Phone Plans | Thanks to Online Checking Account, High Yield Savings Account and CD Interest Rates